FİZİBİLİTE RAPORLARI
Balık yemi üretim tesisi fizibilite etüdü - Trabzon / 1.85 MB
Bisküvi üretimi ön fizibilite raporu / 5.35 MB
Balık yemi üretim tesisi fizibilite etüdü / 2.44 MB
Asansör kabini ve kapi imalatı ön fizibilite raporu / 1.58 MB
5 yıldızlı otel ön fizibilite raporu / 1.23 MB
Soğuk hava deposu ön fizibilite raporu / 1.57 MB
Seracılık ön fizibilite raporu / 4.27 MB
Mandıra kurulumu ön fizibilite raporu / 3.27 MB
Makarna üretimi ön fizibilite raporu / 4.48 MB
Keçi çiftliği ön fizibilite raporu / 6.29 MB
Fındık kırma tesisi ön fizibilite raporu / 2.41 MB
FORMLAR
Yatırımcı bilgi formu / 472 KB
RAPORLAR
Doğu Karadeniz Bölgesi Su Ürünleri Sektör Raporu
Arap Turizm Raporu
ANALİZ
TR_90 Bölgesi Eğitim Sektörü Mevcut Durum Analizi
PLAN
Bölge Planı 2014-2023
Akçaabat Master Plan

Kış Turizmi Master Planı
Tonya Kalınçam Vadisi Master Planı


Bu web sitesi, gezinme deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanmaktadır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek Çerez Kullanım Koşullarını kabul etmiş sayılırsınız.
İnternet sitemize yapılan ziyaretler esnasında çerezler kullanılmaktadır. Çerez adı verilen teknik iletişim dosyaları, bir internet sitesinin kullanıcısının bilgisayarı veya cep telefonu tarayıcısına (browser) gönderdiği küçük metin (script) dosyalarıdır.
Çerezlerde saklanan bilgiler arasında ziyaret tarihi ve saati, izlenen sayfalar, web sitemizde geçirilen süre ve web sitemizi ziyaretin hemen öncesinde veya sonrasında ziyaret edilmiş olan siteler yer alabilir. Sitemizi ziyaretiniz boyunca kullanılan bu çerezler aracılığıyla toplanan veriler değerlendirilerek, daha sonra başka web sitelerini ziyaretiniz sırasında potansiyel olarak ilgilenebileceğiniz ürünlere ilişkin reklamlar gösterilebilmektedir. Çerezlerin bilgisayarınızda saklanmasını istemiyorsanız tarayıcınızın ayarlar kısmından çerez kullanım tercihlerinizi değiştirebilirsiniz.